• atago1
  • hunter sld
  • thermo coax1 sld
  • Διαθλασίμετρα κατάλληλα για κρασί, μέλι, σιρόπι, φρούτα, γλυκόλη. Χειρός, Πάγκου και online.
  • Χρωματόμετρα HunterLab κατάλληλα για ξηρούς καρπούς, γιαούρτι, pellet, χυμούς, κλωστές, υφάσματα κ.α. Online και Offline
  • Συστήματα Μεταφοράς Θερμότητας. Κουβέρτες, Μανδύες, Ταινίες, Καλώδια, Σωλήνες, Αντιστάσεις ...
  • Αρχική
  • Προϊόντα
  • Βιομηχανικός Εξοπλισμός

Διαθλασίμετρα Atago

PAL-ACID1_small copy
Όταν ένα καλαμάκι τοποθετείται σε ένα ποτήρι με νερό, το καλαμάκι φαίνεται λυγισμένο.
Αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό ως αρχή της «διάθλασης του φωτός». Τα Διαθλασίμετρα είναι όργανο μέτρησης που βάζουν αυτό το φαινόμενο της διάθλασης του φωτός σε πρακτική χρήση. Με βάση την αρχή κατά την οποία, καθώς η πυκνότητα μιας ουσίας αυξάνεται (π.χ. όταν η ζάχαρη διαλύεται στο νερό), ο δείκτης διάθλασής του (κατά πόσο το καλαμάκι εμφανίζεται λυγισμένο) αυξάνεται αναλογικά.
Η ATAGO είναι ο ηγέτης στην τεχνολογία των Διαθλασιμέτρων για πάνω από 72 χρόνια.
Η ιστορία των Διαθλασιμέτρων άρχισε με ένα βασικό μοντέλο - ένα απλό αναλογικό όργανο.
Σήμερα, τα Διαθλασίμετρα είναι ιδιαίτερα περίπλοκα όργανα, λόγω της μεγάλης προόδου της τεχνολογίας και της ενσωμάτωσης υψηλής ακριβείας ηλεκτρονικών συστημάτων στις συσκευές.
Όταν ένα καλαμάκι τοποθετείται σε ένα ποτήρι με νερό, το καλαμάκι φαίνεται λυγισμένο.Αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό ως αρχή της «διάθλασης του φωτός». Τα Διαθλασίμετρα είναι όργανο μέτρησης που βάζουν αυτό το φαινόμενο της διάθλασης του φωτός σε πρακτική χρήση. Με βάση την αρχή κατά την οποία, καθώς η πυκνότητα μιας ουσίας αυξάνεται (π.χ. όταν η ζάχαρη διαλύεται στο νερό), ο δείκτης διάθλασής του (κατά πόσο το καλαμάκι εμφανίζεται λυγισμένο) αυξάνεται αναλογικά.Η ATAGO είναι ο ηγέτης στην τεχνολογία των Διαθλασιμέτρων για πάνω από 72 χρόνια. Η ιστορία των Διαθλασιμέτρων άρχισε με ένα βασικό μοντέλο - ένα απλό αναλογικό όργανο. Σήμερα, τα Διαθλασίμετρα είναι ιδιαίτερα περίπλοκα όργανα, λόγω της μεγάλης προόδου της τεχνολογίας και της ενσωμάτωσης υψηλής ακριβείας ηλεκτρονικών συστημάτων στις συσκευές.

 

Διαβάστε Περισσότερα

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Αντλίες

H Masterflex® είναι μια πλήρης σειρά περισταλτικών αντλιών κατάλληλες για όλων των ειδών τις εφαρμογές σε όλους τους τομέις από το εργαστήριο εώς την παραγωγή, κάτω από τις πιο σκληρές συνθήκες λειτουργίες αντλούν τα πιο “δύσκολα” υλικά με μεγάλη αξιοπιστία.

.

 

Διαβάστε Περισσότερα

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Εργαστηριακά Υδατόλουτρα, Θερμοκυκλοφορητές

Circulators, bath circulators, laboratory thermostats, heating circulator baths, refrigerated circulator baths, cryostats, hydraulically sealed circulators and chillers as well as customized solutions. More than 500 models with cooling and heating capacities from 100 Watts up to 130 kW allow a professional scale up from research to production.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Συστήματα Μεταφοράς Θερμότητας

H Tyco Thermal Controls αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά συστημάτων μεταφοράς θερμότητας σε ευρεία ποικιλία εφαρμογών όπως στην βιομηχανία , στην θέρμανση σωλήνων, θέρμανση δαπέδων , προστασία δαπέδων, οροφών από πάγο, καταγραφή θερμοκρασίας, ανίχνευση διαρροών, καλωδιώσεις , και εξειδικευμένες λύσεις για τις βιομηχανικές, εμπορικές και περιβαλλοντολογικές αγορές. Απασχολώντας πάνω από 2,500 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο , η Tyco Thermal Controls αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη σε λύσεις μεταφοράς θερμότητας.

 

 

 

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Κατάλογος Cole Parmer

ddΜπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε μέσα στους νέους καταλόγους της COLE PARMER. Ο νέος αυτός πολυκατάλογος 2.600 σελίδων συμπεριλαμβάνει 60,000 προϊόντα ηλεκτροχημείας, επεξεργασίας νερού, βιομηχανικής επεξεργασίας, εργαστηριακής έρευνας και πολλών άλλων εφαρμογών. Έχετε επίσης την δυνατότητα επιλογής μεγάλου αριθμού δυσεύρετων προϊόντων – συμπεριλαμβανομένων πάνω από 10,000 νέων προϊόντων - μέσα από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρίες του χώρου.

 

Διαβάστε Περισσότερα

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Βιοχημικοί Αναλυτές YSI

YSI offers several products for on-line & off-line monitoring and control of key analytes in cell culture bioreactors. The original YSI 2700M offers a cost-effective, simple method for monitoring (and with the addition of a feed pump, control). YSI has collaborated with Groton, Flownamics, and DASGIP to provide solutions for your more complex monitoring and control applications. For more detailed descriptions of each system, please follow the links below.

 

Διαβάστε Περισσότερα

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Κλίβανοι Αποστείρωσης

Όλοι οι υγροί κλίβανοι HMC κατασκευάζονται στη βάση ενός νέου μοντέρνου σχεδιασμού σε συνδυασμό με την προηγμένη Γερμανική τεχνολογία. Ο πρωτοποριακός αυτός σχεδιασμός έχει πιστοποιηθεί από την TUV Bayern e.V. Όλες οι μονάδες συμφωνούν με τα περισσότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα και κανονισμούς καθώς επίσης φέρουν και σήμα CE.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Στήλες Απιονισμένου Νερού Zalion

ΦΟΡΗΤΟΙ ΑΠΙΟΝΙΣΤΕΣ “ZALION” (συσκευές αποστάξεως ύδατος). Είναι συσκευές απιονισμού εργαστηριακού μεγέθους. Δίνουν απεσταγμένο νερό ειδικής αντιστάσεως 800,000-3,000,000 ΩΜ/CM.

Παρέχουν απιονισμένο νερό ανωτέρας ποιότητος του ΔΙΣ και ΤΡΙΣ απεσταγμένου με ειδική αντίσταση μέχρι 3.000.000 Q/cm.


* Δεν χρειάζονται ηλεκτρική ενέργεια αλλά λειτουργούν μόνο με την πίεση του δικτύου υδρεύεσεως.

Διαβάστε Περισσότερα

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Χρωματόμετρα Τροφίμων, Χυμών, Αναψυκτικών

Τα χρωματόμετρα HUNTERLAB ανατυπώνουν το πώς το ανθρώπινο μάτι αντιλαμβάνεται το χρώμα. Έχουν την δυνατότητα να μετρούν το χρώμα στα προϊόντα δίνοντας αριθμητικές τιμές που αντιστοιχίζονται με αυτό που βλέπουμε. Αυτές οι αντικειμενικές μετρήσεις μπορούν να επηρεάζουν τις όλες εκείνες τις ενέργειες που κρίνονται απαραίτητες για την βελτίωση τις ποιότητας. Η εμπειρία της HUNTERLAB εγγυάται την καταλληλότητα των προϊόντων της για πάρα πολλές εφαρμογές. Γι’ αυτόν τον λόγο πολλοί πελάτες μας έχουν επιλέξει την HUNTERLAB σαν τον αναντικατάστατο συνεργάτη τους στην μέτρηση του χρώματος.

Διαβάστε Περισσότερα

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο