• lab sld
 • gen sld2
 • industrial sld
 • Υποστήριξη σε εργαστηριακά αναλώσιμα και εξοπλισμό.
 • Μελέτη - Σχεδιασμός - Κατασκευή - Εκκίνηση - Συντήρηση Επιστημονικών, Βιομηχανικών και Εργαστηριακών Διατάξεων
 • Προμήθεια επιστημονικού και βιομηχανικού εξοπλισμού.

Συνεργασία της ionplus με την STEINFURTH

Η ionplus είναι αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Γερμανικής εταιρείας STEINFURTH. Η STEINFURTH, κατασκευάζει ηλεκτρομηχανικά συστήματα μέτρησης, κυρίως για την βιομηχανία μπύρας και αναψυκτικών, αλλά και για την βιομηχανία τροφίμων, φαρμάκων και συσκευασίας. Τα εγκεκριμένα από τις Γερμανικές αρχές ηλεκτρομηχανικά συστήματα μέτρησης περιλαμβάνουν:

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Καταγραφικά Θερμοκρασίας Δικτυακά, Internet ready

logger_tr_71w

Η σειρά TR-7xwf καταγραφικών με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο παρέχει εξαιρετική λειτουργικότητα σε χαμηλό κόστος. Διαθέτωντας ενσωματωμένο εξυπηρετητή δικτύου πράγμα "σπάνιο" στη σύγχρονη αγορά, αυτά τα υπέρ-αξιόπιστα καταγραφικά έχουν δυνατότητα άμεσης διασύνδεσης σε τοπικό δίκτυο, μέσω port 10/100 Base-T Ethernet ή μέσω ασύρματης σύνδεσης τοπικού δικτύου (LAN) 802.11 a/b/g/n. Η δυνατότητα αυτή επιτρέπει την άμεση παρακολούθηση ή μεταφορά δεδομένων από οποιοδήποτε σημείο του δικτύου ή μέσω internet χρησιμοποιώντας την υπηρεσία webstorage service. Τα TR-7xWf μπορούν ακόμη να στείλουν μηνύματα (E-mail) συναγερμών άμεσα σε 5 διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , συμπεριλαμβανομένων και κινητών τηλεφώνων, κάθε φορά που κάποια τιμή υπερβαίνει τα προκαθορισμένα όρια

Διαβάστε Περισσότερα

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

καταγραφικά θερμοκρασίας, υγρασίας, ατμοσφαιρικής πίεσης, ηλιακής ακτινοβολίας, κ.α.

logger_7u

Προσφέροντας τη δυνατότητα χαμηλότερου κόστους για εφαρμογές που δεν απαιτούν συνδεσιμότητα δικτύου, η σειρά ΤR-7U που λειτουργούν με μπαταρία προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα στη καταγραφή δεδομένων θερμοκρασίας, υγρασίας, ατμοσφαιρικής πίεσης και ηλιακής ακτινοβολίας. Η ένδειξη στην οθόνη μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να παρακολουθείται σε πραγματικό χρόνο. Η συνδεσιμότητα με USB εξασφαλίζει την ταχύτατη μεταφόρτωση δεδομένων. Χρειάζονται μόλις 8 περίπου δευτερόλεπτα για να μεταφέρετε όλα τα περιεχόμενα της μνήμης! Τα μοναδικά προϊόντα TR-7xU της TandD είναι οι μόνες συσκευές καταγραφής δεδομένων στη σύγχρονη αγορά που επιτρέπουν την επιτόπου ανάκτηση δεδομένων μέσω ενός Συλλέκτη Δεδομένων χειρός (TR-57U).

Διαβάστε Περισσότερα

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Αντλίες

H Masterflex® είναι μια πλήρης σειρά περισταλτικών αντλιών κατάλληλες για όλων των ειδών τις εφαρμογές σε όλους τους τομέις από το εργαστήριο εώς την παραγωγή, κάτω από τις πιο σκληρές συνθήκες λειτουργίες αντλούν τα πιο “δύσκολα” υλικά με μεγάλη αξιοπιστία.

.

 

Διαβάστε Περισσότερα

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Διαθλασίμετρα Atago

PAL-ACID1_small copy
Όταν ένα καλαμάκι τοποθετείται σε ένα ποτήρι με νερό, το καλαμάκι φαίνεται λυγισμένο.
Αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό ως αρχή της «διάθλασης του φωτός». Τα Διαθλασίμετρα είναι όργανο μέτρησης που βάζουν αυτό το φαινόμενο της διάθλασης του φωτός σε πρακτική χρήση. Με βάση την αρχή κατά την οποία, καθώς η πυκνότητα μιας ουσίας αυξάνεται (π.χ. όταν η ζάχαρη διαλύεται στο νερό), ο δείκτης διάθλασής του (κατά πόσο το καλαμάκι εμφανίζεται λυγισμένο) αυξάνεται αναλογικά.
Η ATAGO είναι ο ηγέτης στην τεχνολογία των Διαθλασιμέτρων για πάνω από 72 χρόνια.
Η ιστορία των Διαθλασιμέτρων άρχισε με ένα βασικό μοντέλο - ένα απλό αναλογικό όργανο.
Σήμερα, τα Διαθλασίμετρα είναι ιδιαίτερα περίπλοκα όργανα, λόγω της μεγάλης προόδου της τεχνολογίας και της ενσωμάτωσης υψηλής ακριβείας ηλεκτρονικών συστημάτων στις συσκευές.
Όταν ένα καλαμάκι τοποθετείται σε ένα ποτήρι με νερό, το καλαμάκι φαίνεται λυγισμένο.Αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό ως αρχή της «διάθλασης του φωτός». Τα Διαθλασίμετρα είναι όργανο μέτρησης που βάζουν αυτό το φαινόμενο της διάθλασης του φωτός σε πρακτική χρήση. Με βάση την αρχή κατά την οποία, καθώς η πυκνότητα μιας ουσίας αυξάνεται (π.χ. όταν η ζάχαρη διαλύεται στο νερό), ο δείκτης διάθλασής του (κατά πόσο το καλαμάκι εμφανίζεται λυγισμένο) αυξάνεται αναλογικά.Η ATAGO είναι ο ηγέτης στην τεχνολογία των Διαθλασιμέτρων για πάνω από 72 χρόνια. Η ιστορία των Διαθλασιμέτρων άρχισε με ένα βασικό μοντέλο - ένα απλό αναλογικό όργανο. Σήμερα, τα Διαθλασίμετρα είναι ιδιαίτερα περίπλοκα όργανα, λόγω της μεγάλης προόδου της τεχνολογίας και της ενσωμάτωσης υψηλής ακριβείας ηλεκτρονικών συστημάτων στις συσκευές.

 

Διαβάστε Περισσότερα

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Αυτόματος Μετρητής Ροπής βιδωτών πωμάτων.

Torque Measuring System TMS 4000.

Το σύστημαTMS 4000/4010 της Steinfurth είναι ο τέλειος εξοπλισμός βιομηχανικής μέτρησης ροπής για τον ποιοτικό έλεγχο σχετικά με βιδωτά πώματα στη Βιομηχανία ποτών, αναψυκτικών αλλά και τροφίμων.

   • Εξαιρετικά ακριβής μέτρηση ροπής, ανεξάρτητη από τον χρήστη.
   • Ενσωματωμένες τυποποιημένες βιομηχανικές διαδικασίες (όπως αυτές του ISBT).
   • Διαδραστική, προγραμματιζόμενη διαδικασία μέτρησης.
   • Πανεύκολος χειρισμός και λειτουργία (στο εργαστήριο ή απευθείας στη γραμμή παραγωγής).
   • Ρυθμιζόμενο φορτίο στη κεφαλή του συστήματος, με τη βοήθεια συμπληρωματικών βαρών.
   • Kit βαθμονόμησης.
   • Αυτόματη απεικόνιση και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.
   • Ενσωματωμένη δυνατότητα ως MasterDevice για λειτουργία CPA, (CompactPacket Analyzer).
   • Κεντρικός έλεγχος και διαχείριση δεδομένων όλων των συνδεδεμένων συσκευών μέτρησης, (Brixmeter, ζυγός, κ.τ.λ.)

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Μικροβιολογικά

ch_micro_mba
   • Υποστρώματα κοκκώδη- granoular για ασφαλή χειρισμό κατα την παρασκευή τους.
   • ¨Ετοιμα τρυβλία  και σωληνάρια καθώς και γρήγορα τεστ.
   • Οργανα μέτρησης απατελεσματικής καθαριότητας επιφανειών και χώρων.

 

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Είδη Εργαστηρίου

glass

Λαβίδες ανατομικές, λαβίδες μικροσκοπίας, βελόνες ανατομίας, ψαλίδια, λαβές και λεπίδες νυστεριών, θερμόμετρα, κιτ ανατομίας, χρονόμετρα αντίστροφης μέτρησης, ψηφιακά χρονόμετρα, κυτταρομετρητές, μαρκαδόροι σήμανσης, πιπέττες και σιφώνια, κρίκοι μικροβιολογίας, πώματα, ψήκτρες, αιμακυτταρόμετρα, λύχνοι Bunsen, δοχεία δειγματοληψίας, δοχεία μεταφοράς, αναδευτήρες, ομογνοποιητές, ανακινητήρες, ηθμοί διήθησης

 

Διαβάστε Περισσότερα

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Κατάλογος Cole Parmer

ddΜπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε μέσα στους νέους καταλόγους της COLE PARMER. Ο νέος αυτός πολυκατάλογος 2.600 σελίδων συμπεριλαμβάνει 60,000 προϊόντα ηλεκτροχημείας, επεξεργασίας νερού, βιομηχανικής επεξεργασίας, εργαστηριακής έρευνας και πολλών άλλων εφαρμογών. Έχετε επίσης την δυνατότητα επιλογής μεγάλου αριθμού δυσεύρετων προϊόντων – συμπεριλαμβανομένων πάνω από 10,000 νέων προϊόντων - μέσα από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρίες του χώρου.

 

Διαβάστε Περισσότερα

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο